
Tam mevsimi...Bahar sofralarının baştacı..özlenen yemeği...
izlediğimiz filmlerle ilgili notlara ara verip midemizi şenlendirelim.
Bu yemekte kulanılacak et mutlaka sütkuzu olmalı...
ayrıca taze soğan ve dereotunu dengeli kullanmak şart.
hadi bakalım .ok vaktiniz yok..enginarlar 1 ay içinde kartlaşır..elinizi çabuk tutun....
izlediğimiz filmlerle ilgili notlara ara verip midemizi şenlendirelim.
Bu yemekte kulanılacak et mutlaka sütkuzu olmalı...
ayrıca taze soğan ve dereotunu dengeli kullanmak şart.
hadi bakalım .ok vaktiniz yok..enginarlar 1 ay içinde kartlaşır..elinizi çabuk tutun....
...........
zeytinyağlı olarak ta içbaklalı enginar yapıp afiyetle yiyin..(koyun yoğurdu eşliğinde)
yarasın..............
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder